Informasjonsmøte om studiekompetanse 9.mai

Velkommen til informasjonsmøte om studiekompetanse i Stavanger 9.mai.

Vi tilbyr kurs i generell studiekompetanse tilpasset minoritetsspråklige deltakere. -Seks fag som fører frem til ni eksamener. Fagene er norsk (både muntlig og skriftlig eksamen), engelsk (både muntlig og skriftlig eksamen), matematikk P1 og P2 (to skriftlige eksamener), historie, naturfag og samfunnsfag (de tre siste fagene er muntlige eksamener). Vi har lang erfaring med kurs for minoritetsspråklige og har dyktige og dedikerte lærere. Undervisningen foregår på dagtid og følger skoleårets fri- og feriedager.

Det tilbys også forkurs i norsk og engelsk. Forkursene skal styrke deltakerens språkferdigheter. Kursene er åpne for alle, men er spesielt rettet mot det vi vet kreves for å kunne følge undervisning på studiekompetanse.

Kurslokalet er lokalisert sentralt i Stavanger sentrum. Ta kontakt med Hero Kompetanse Stavanger på Tlf: 51 51 63 03 eller kom innom for en uforpliktende prat i Saudagata 2. Ta også kontakt for mer informasjon om kurs i Oslo- eller Bergensområdet.

Finansiering

Vi har konkurransedyktige priser og tilbyr avslag dersom man tar fire fag eller mer, samt pakkepris for dem som tar alle fag. Pakkepris for alle 6 fag for skoleåret 2017-2018 er 59.500,- Kursavgiften deles opp i to innbetalinger.

Kurset er godkjent av Statens Lånekasse for utdanning. Deltakerne får hjelp til å søke om lån og stipend av oss i Hero kompetanse ved behov. Man melder seg opp til eksamen på PrivatistWeb.no, noe vi hjelper deltakerne med for å sikre at deltakerne melder seg opp til riktig eksamen. Alle eksamener betales ved påmelding.

Kursforberedelse

Dersom dette er et aktuelt kurs tar man kontakt med Hero Kompetanse Stavanger og avtaler et møte. Her gis det informasjon om kurset og man tar en norsktest og en engelsktest for å få kartlagt om man er på ønsket nivå språklig. De som ikke består testen kan få tilbud om et forkurs for å styrke språkferdighetene.

Deltakerne må være på nivå B1 (norskprøve 3) som et minimum for å kunne klare å følge undervisningen. Alle fag undervises på norsk, bortsett fra engelsk. Dersom man tar alle seks fag på ett år er det en forutsetning at man jobber målrettet og strukturert gjennom hele året.

Infomøte og kartlegging gjennomføres i uke 19.
Kursoppstart i august.

Hvem passer kurset for?

Dette er et kurs som retter seg mot personer som har videregående utdanning fra sitt hjemland, men som ikke får utdanningen godkjent eller oppfyller kravene for å komme inn på universitet i Norge. Man kan ta fullt program (6 fag) eller man kan ta de fagene man mangler for å få generell studiekompetanse.

Informasjonsmøte og testing

Vil du vite mer kan du komme på vårt informasjonsmøte med test av norsk og engelsk kunnskaper:

Onsdag 9.mai:
9.00-10.00:   Informasjonsmøte
10.00-14.00: Test i norsk og engelsk

Del: