Skistua

Skistua mottakssenter er lokalisert i Narvik kommune, Nordland fylke. Mottaket ble startet i 1988 og Hero overtok som driftsoperatør i 2005. Skistua mottakssenter ligger ca 1 km fra sentrum og har 220 plasser fordelt på 176 faste og 44 variable. Mottaket er delvis desentralisert.

I nærområdet finner man butikk, hotell, høgskole, barnehage og barneskole. Området har også gode leke- og turmuligheter for barn. Skistua mottakssenter har samarbeidsråd hvor målsettingen er aktiv deltakelse i driften av mottaket, spesielt i forhold til aktivitetsrettede tiltak.

 

Kontaktinformasjon

Mottaksleder Arnt Ole Andreassen
Besøksadresse Alpinveien 6
Postadresse Postboks 664
Postnummer 8508
Poststed Narvik
Telefon 76 96 19 40
Vakttelefon 40012330
Faks 76 96 19 41
Epost skistua.mottak(at)hero.no
Arnt Ole Andreassen
Mottaksleder:
Arnt Ole Andreassen

 

Nyheter fra Skistua

Ramsalte opplevelser på Ofotfjorden

Narvik kystlag er en veletablert organisasjon som fremmer eldre og nyere kystkultur og som ivaretar kystkulturarven. Kystlaget er i besittelse av ulike tradisjonsbåter som fembøring og fiskekutter. Skistua Mottak har ved flere anledninger samarbeidet med kystlaget for å gi barn og ungdom friske og utfordrerne aktiviteter på havet. Denne gangen var de på tur med Ariadne og Hildringstimen, realisert ved aktivitetssmidler fra UDI.

...les mer


 

Rallargilde på Skistua

Det var hatter og instrument om hverandre da musikere i rallarantrekk og selveste Svarta Bjørn inntok Skistua asylmottak.

...les mer


 

Zeas praksiserfaringer

Hero Norges asylmottak tar hvert år i mot mange studenter og skoleelever på praksis. Tzehaynesh Beyene Araya (Zea) fra Eritrea, som har bodd tre år i Norge, har nylig avsluttet sin arbeidspraksis ved Skistua mottakssenter i Narvik.

...les mer


 

Jorden rundt på en dag

Skistua mottakssenter i Narvik var i november for andre år på rad en av flere lokale samarbeidspartnere for Barnas verdensdag. Arrangementet er en kulturfest for barn og voksne i alle aldre der noe av målet er å la barna gjennomføre en ufarlig reise gjennom ulike verdener.

...les mer